Diskuse

Pane prezidente, děkujeme, odejděte…..nebo ne?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Díky že respektuješ mou volbu, za ní si stále stojím. Díky bohu za Miloše.

0 2
možnosti
PS

Pokud se prezident zblázní nebo jedná podle toho , co řekl v předvolební diskuzi- tedy , že je ruský agent Lukoilu, je úplně jedno kým byl zvolen ,ale jak se ve svém úřadu chová. Prezidentská funkce má i jistou míru odpovědnosti a nemůže si, i když přímo volený, dělat co si zlíbí. Nemůže provozovat soukromou zahraniční politiku jménem nás všech a oddělovat nás od demokratického světa. Dnes jsem upřímně záviděl Polákům, Slovákům a Němcům jejich prezidenty. Proto ,že je Zeman zvolený, můžeme respektovat jeho volbu , ale ne jeho činy , pokud jsou pro Českou republiku takovým způsobem nebezpečné.

2 0
možnosti
AS

A40d77a29m 44S79t58a72v20a

17. 11. 2014 22:46

Jak je to s tou peticí?

0 0
možnosti
NO

no po tydenni medialni masazi v posledni baste pohasle hvezdy KS byla ucast podobna te na Slavce behem zakladni casti, tedy dost bidna. Nejaky prostor dostali i nasledovnici vejcometu z Andela, i kdyz schopnost zasahnout cil se vytratila nekam do neznama.

IMHO byla Klausova amnestie spratelenym korupcnikum a tunelarum prasarna diametralne odlisnych rozmeru a zadna vetsi vlna odporu se v prpikove nezvedla :-)EUR^

3 1
možnosti
LN

..proč do toho pořád motáte karla...???...

...evidentně nejste schopna pochopit.... že nemusím být obdivovatel knížete..abych nesnášel zemana....

4 2
možnosti
KV

K60a84r58e15l 38V77o49v73e61s

17. 11. 2014 21:53

Ruda Narodni me potesila. Pripomnela me moje pionyrska leta

;-D

1 1
možnosti
Foto

Á, patrně samozvanci... Nebo jak to v Ruďasu stálo.

Milá slečno, toho ..., co zastává presidentský úřad, mají lidé dost. Přes všechny meze tolerance.

5 5
možnosti
AF

Radši mám na Hradě Čecha, kterému to myslí (občas mu něco ulítne),  neš spícího knížete, který by okamřitě rozdal ten ubohý zbyteček republiky, který ještě nerozkradli klausovci a kalouskovci, svým zahraničním kamarádům s modrou krví.

1 4
možnosti
RH

Tak to vám gratuluju, ale nám ostatním doufám dovolíte projevovat nespokojenost.. ;-)

4 0
možnosti

Úplně se zapomnělo na druhou volbu VK, kdy prezidenta volila sněmovna a mikrofony zachytily jak si naši poslanci vyhrožují kriminálem, pokud VK nebude zvolen. Následovala první přímá volba, která se nelíbí. Takže co lidé vlastně chtějí?

2 1
možnosti
Foto

ANO. A TO JE TA SPRÁVNÁ OTÁZKA...na kterou bohužel stále u nás není známa odpověď...kromě té, co je již známa....to, co se mi DNES hodí, bez ohledu na zítřek. Někdy se tomu říká i sobeckost či lehkomyslnost. :-/?

1 1
možnosti
MK

V každém případě ten zfanatizovaný dav s červeným označením nebyli voliči Zemana, ale Karla a ti už se přece vyjádřili u prezidentských voleb.

9 4
možnosti
RH

Jak to víte, kdo to byl?

4 2
možnosti

Sklízíme, co jsme jako národ zaseli. Už se pomalu zapomíná, co se odehrávalo před druhým kolem prezidentské volby v zimě 2013. Zeman a jeho tým vršil lež na lež. Ano, Miloš Zeman se na Pražský hrad prolhal. Legitimně, demokraticky, ale prolhal. Nehorázným způsobem. A lhal už v roce 1989 na Letné. Už tehdy to značné části společnosti nevadilo. Působení Miloše Zemana ve funkci prezidenta republiky je fatálním zásahem do vkusu české společnosti.

Otázky, proč to Zeman dělá, si klademe poslední týdny usilovně. Možná je to vlastně všechno mnohem jednodušší a vysvětlení prozaičtější. Možná jsem opravdu jen svědky klinického procesu v hlavě jednoho postaršího muže. To, jak se tetelí, aby mohl hovořit, kdykoliv se příležitost namane, o souložení, by tomu napovídalo. A když už ne o souložení a když už ne o sprostých slovech, tak aspoň o „řitním otvoru“ (no, každopádně je český prezident první, kdo ho našel i v 17. listopadu).

3 8
možnosti
Foto

na to mohu říci jen jedno....on ale takový byl vždy, jeho názory jsou opravdu konzistentní, byl i vždy narcistou a jeho aktuální pozice jej bohužel v narcismu posilu. Pak nerozumím tomu aktuálnímu zděšení...to je jako když se díte neučí na písemnou práci a pka se diví,. že má nedostatečnou. To jsme my, voliči/nevoliči.?

5 0
možnosti