Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... viz.  ČT2 -Francouzký dokument o konfliktu na Balkáně. Bosanka emotivně huláká do mikrofonu a pláče : "....schovali jsme se v lese a čekali až střelba ustane. Když jsme se vrátili, náš dům byl v plamenech, je to hrůza, všechno shořelo !"  Český překlad v titulcích zněl : ...."stříleli po nás, bylo to šílené, hrůza, skoro všichni muži padli !" 

(tak asi tááák)

1 0
možnosti
Foto

To co se dnes děje na Ukrajině se již velmi blíží občanské válce. A války jak známo dokáží lidi (i novináře) úspěšne polarizovat. Nestrannost či objektivita je najednou tatam a "fandí" se skrytě či otevřeně jedné či druhé straně. Jako na fotbale či hokeji. Tam se také takřka žádní objektivní fanoušci nevyskytují:-)

3 1
možnosti
Foto

Pracovníci médií se tváří, jako kdyby se to stalo až teď, ve skutečnosti ale tuhle propagandu dělají stále a nehodlají s tím přestat. Co se změnilo je, že to stále více lidí vidí a díky novým tehnologiím dává najevo.

2 2
možnosti
Foto

ano, v tom s Vámi souhlasím. Je to smutná realita. Realitou ale také je to, že dokud se najde mnoho takových, kteří jakékoliv propagandě budou věřit (nevidí ji), tak se to bude opakovat stále. ..a já se obávám, že se to nezmění...

3 1
možnosti
TH

"Film se snaží velmi podrobně prozkoumat roli sdělovacích prostředků v utváření veřejného mínění a davového souhlasu ohledně válek a konfliktů vedených zejména vládami USA a Velké Británie za podpory spojenců - členů NATO."

Aha.....

4 2
možnosti
Foto

prosím, než jej začnete odsuzovat, podívejte se na něj. Já jsem také zprvu váhala, ale stálo to za to...určité pasáže jsou velice zajímavé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Nadšená cestovatelka a blogerka. Mým snem je být digitální nomád, neboť svoboda cestování ve spojení s karavaningem je pro mě životní "cesta i cíl". Jsem zároveň autorka karavanistických blogů na "Klárinka Cestuje".

Seznam rubrik