Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dalším problémem je svět internetu. V poslední době neslouží k informacím, ale ke zpochybnění čehokoli, často jde o zpravodajské a politické hrátky a značná část veřejnosti tím je rozladěná, rozčarovaná. A bulvár - v tyto dny opět přeskočil další metu o řád - gratuluji mu, věřím, že se to trochu vrátí i původcům tak jak si zaslouží. Bohužel hlavní chyba je, že v této společnosti je heslo, že vše je povoleno a tak významnými VIP  jsou vrahové a jejich pomahači.

2 0
možnosti
Foto

ano, poslední dobou zpravodajství slouží k jedinému...musí být sledovanost a čtenost :-(...ztrácí se tak její účel...objektivní informovanost. Avšak i za to si můžeme sami. Oni jen zveřejňují to, co chceme číst, oni jen píší o tom, o čem vědí, že náš zájem bude vysoký.....i tady je přirozený business....to by mi tolik nevadilo....kdyby naše společnost tím vyloženě nežila....:-(....čteme to, co chceme číst, jsme informovánni o tom, o čem chceme být...byť realita může být jiná...ale co je to ve světě internetu a mediálních korporací realita?......;-(

1 0
možnosti
Foto

Aby clovek poznal realitu v zahranici, musi tam stravit nekolik mesicu a dostat se i do turisty nefrekvenotvanych mist ... rekla bych, ze vsude je to podobne :-)

2 0
možnosti
Foto

takto jsme trávili před dvěma lety 14 dní v neturistických místech SríLanky.....bylo to super. Jednou, možná až příjde čas, se tam na nějakých pár měsíců vrátíme. Lidé si nás tam získali pokorou, pracovitostí, ale i zahálkou....hodně jiný svět :-)...ale jinak máte...i pravdu...ale i tak musím říci, že mě moc a moc mrzí, že máme na víc, než kde jsme teď. Ale ano, všude je chleba o dvouch kůrkách ;-)

1 0
možnosti
JK

Já jsem spokojen i tady. Jsou mi milejší upřímní kritikové než šklebilové, kteří se sice usmívají, ale za 5 minut vás neznají a to že nejste spokojená Vy, je váš problém. Ono to dost souvisí s penězi jak při výplatě, tak ve státě a s tím, že někdo za nedostatky může. Radši bych věnoval více času a odporu na kritiku leváren, tunelů, zlodějin ale i obyčejného vlez... Pro mne je dokladem nespravedlnosti Haiti versus USA, Řecko versus Německo a v poslední době i to co se dá udělat s celým státem - Ukrajinou. Nikde to není o lidech, ale o řízení, výchově a také hodně bohužel o vztahu "kolonie" versus imperiální systém.

0 0
možnosti
Foto

já s vámi souhlasím...tedy skoro ve všem...jen ne v tvrzení, že to není o lidech...bohužel je...ale nejspíše jste měl na mysli, že to není prioritně o lidech...to souhlasím...lidé jsou již jen důsledek systému :-(. Ano, jsem tu nespokojená, ale to neznamená, že bych si moc a moc nepřála, být tu spokojená....jen mi tu chybí pozitivum, lepší přístup našeho systému (chcete-li, odporně nazvu státu) s podporou změny atd. je to na dlouhý další blog, je to na dlouhou diskuzi...ale jedno to nemění.....že momentálně je smutné, že kdysi perla Evropy...je...fakt se omlouvám za to pojmenování.....skoro žumpou, díky kydání hnoje jednoho na druhého a honění se za skandalizací a neštěstím.....pardon[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Nadšená cestovatelka a blogerka. Mým snem je být digitální nomád, neboť svoboda cestování ve spojení s karavaningem je pro mě životní "cesta i cíl". Jsem zároveň autorka karavanistických blogů na "Klárinka Cestuje".

Seznam rubrik