Diskuse

7 dní po německých zábavních parcích

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K té Thermě v Erdingu - je přeplněná a uřvaná. Zajeďte si do její sesterské pobočky v Bad Wörrishofenu. Méně lidí i když celkově menší, ale zato klidnější. Je to spíš pro dospělé, do saun děti smějí tuším jen v sobotu. Asi tak patnáct různých saun od "něžné" bylinkové se 60 stupni až po brutální Loylyhuette, kde jsem už zažila něco kolem 105 stupňů a hromadný úprk z výše položených sedátek. Dvě ledová jezírka, termální část pod střechou i venku, venkovní jezero s koikapry (do něj se nesmí), meditační sauna jejíž částí je akvárium, římská sauna s muzikou a eventy, parní sauna se solným peelingem, kelosauna kde se vám dají med k natření, obří sauna v podobě chaty, granitová sauna (důlní), alhambra, pekařská, atd. atd. ... se vstupenkou do saun smíte i do termálního koupaliště s proudem, fontánami a vzduchováním, kde jsou i tři sedací lázně - léčivé prameny selenovo-jodový, sírový a sole. 

V celém okolí je to nejluxusnější cenově přijatelný objekt. Parkoviště pro karavany je přímo vedle Thermy. R^

Super čistota, jídlo, obsluha. R^ http://www.therme-badwoerishofen.de/

0 0
možnosti
Foto

super, díky za další cíl naší cesty :-). K tomu Erdingu, no, je uřvany o víkendu, ale ve čtvrtek byl opravdu skoro prázdny, také jsme si tento den nejvíce užili :-). Ještě jednou díky, určitě tam pojedeme :-)!R^

1 0
možnosti

Jinak my jsme s dětmi byli v Tatralandii - tam se nám moc líbilo, ale rozhodně nedoporučuji o prázdninách. To jsou tam fronty prakticky celý den a hlava na hlavě (absolvovala sestřenice). My byli v červnu na týden a užili jsme si všechno bez front. Ubytovaní jsme byli přímo v parku, kde je spousta dětských hřišt, dětem bylo 7 a vzpomínají na to dodnes.

Pak jsme byli ve Francii v Disneylandu. Bylo to tam opravdu hezké, ale byli jsme o prázdninách a fronty na vše minimálně půl hodiny. Měli jsme tam čas jen jeden den, takže jsme ani nestihli všechny atrakce. O prázdninách už bych tam nejela.

0 0
možnosti
Foto

Disneyland nám kupodivu děti odpískaly a místo toho tvrdě chtěli ten Euro a Erding. Ale věřím, že to musel být super zážitek :-)

0 0
možnosti

Tohle musela být paráda pro děti i dospělé. Ale chce to fakt ten obytný vůz. Moje kamarádka s rodinou ho měli půjčený a taky udělali projížďku po Německu. Byli v Europarku a Tropicalparku a pak hlavně po památkách. Jezdili 14 dní, poslední zastávka byla u nás v ČR (žijí v Rakousku). V jejich voze jsem se projela a v něčem takovém bych si dokázala představit cestovat. Vůz nepostrádal vůbec nicR^

My obytný vůz nemáme, ale alespoň plánujeme cestu do Europarku, takže moc moc Vám děkuji za podrobný popis. Bude to tedy chtít sehnat si tam ubytování na 2-3 noci.

0 0
možnosti
Foto

ano, a pokud pojedete při hezkém počasí, využijte ten kem. Sice nevím, kolik stojí ubytování v těch dostavnících, ale vypadaly moc pěkně. A opravdu 2 dny. První den ty adrenaliny atd. co chtějí děti, druhý je už v klidu a projít si zbytek. Stojí to opravdu za to. Tak hezký pobyt a vyhnout se víkendu ;-):-)

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím to zle, ale vyznívá to jako promo od Deutsche Zentrale für Tourismus ;-D. Chybí už jen odkazy na webové stránky jednotlivých podniků. Ale důležité je, že jste si to užili...

0 0
možnosti
Foto

:-) vyznívat to může, ale když ono to bylo opravdu tak super. Tento "cestopis" jsem psala z větší části "online", takže i zachycuje naše aktuální emoce :-).;-)V

0 0
možnosti