Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rozdíl mezi pořady na PC a v TV je ten, že na PC se dívám jen na to, na co opravdu chci a kdy chci, zatímco TV je člověk otrokem. Takže, i když TV ještě mám, tak ji pouštím maximálně jednou týdně, ale obešel bych se bez ní v pohodě.

2 0
možnosti

No vida! Taky držím bobříka tv nekoukání - ale teprve od 31. března, čili jen deset dní. Zatím z toho žádnou psychickou újmu nemám, a jak u Vás čtu, taky bych možná ani nadále míti nemusel. Však knížek je na světě dost. Mějte se hezky - a držte se! ZdŠ

3 0
možnosti
Foto

I Vám držím palce. A dovětek....i my najednou ještě více čteme...a co lépe..i ta nejmladší je nucena více číst ;-D;-), či jí pohádky vyprávíme V(což je super pro fantazii R^). I my držíme palce R^ a věřte, že časem zjistíte, že film jde shlédnout i jinde než na TV  ;-)a máte více prostoru na ostaní ;-D, co jste do té doby neviděl! 8-o.

1 0
možnosti
Foto

:-) já bych tomu bez té zkušenosti opravdu nevěřila. Ale teď fungujeme ještě vice společně. Je to moc fajn a když se chce, film se pustí a máme rodinné promítání. Ale uděláme si "obložku", nalijeme džusíkové drinky a pustíme filmík na PC a společně se díváme...opravu...nikdy bch tomu nevěřila, jak to rodinu spojí!!!!!

1 0
možnosti
JH

J90a36n 92H17a36n52á19k

10. 4. 2014 21:09

Výstižně napsané R^

Taky se toho dočkám! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Nadšená cestovatelka a blogerka. Mým snem je být digitální nomád, neboť svoboda cestování ve spojení s karavaningem je pro mě životní "cesta i cíl". Jsem zároveň autorka karavanistických blogů na "Klárinka Cestuje".

Seznam rubrik