Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak to, že TADY nediskutoval Klušák???

0 0
možnosti

P98e94t90r 31S88k62á45c28e85l

20. 8. 2014 23:33

3. Žena si musí být vědoma, s kým leze do postele.

Já říkám…nekonečné NE. A muž ne? No pardon? Snad jsou na to vždy dva????

Tento bod pokládám za ústřední s tím, že i muž by si měl být vědom, s kým si začíná vztah. Tedy jde o odpovědnost, které se na počátku nedostává, někdy i oběma stranám. V tom je jádro pudla - odpovědně přistupovat v každém směru. Ostatní jsou jen vysvětlivky, vytáčky a výmluvy. 

Dovětek pro věřící - již si nevzpomenu na jména, ale nedávno v televizi bylo slyšet vyznání známé osoby, jak její matka vychovala 7 dětí s tím, že jejich tatínek (dá-li se jemu takto říci) se přímo chlubil se vztahy s ostatními ženami. Když mamku nabádala k rozvodu, tak ji odbývala s tím, že J.Kristus daleko více trpěl. Tak proč by to ona vzdávala. To platí i obráceně -  jsou muži, kteří s pláčem v hospodě kamarádům přiznají, že o nevěrách svých protějšků vědí, ale nerozvedou se, nikdy. 

Takže z jakého vážného důvodu si nemusí být žena/muž vědom(a) s kým si začíná? K čemu to nabádáme? Nebylo by lepší naučit a/nebo alespoň nabádat ženy a muže k umění jednat, jak umět odpouštět a poklesky napravovat, stávat se lepším?

0 0
možnosti
Foto

K poslednimu odstavci: tak to je snad samozrejme.

0 0
možnosti
Foto

"Ale pokud jeden z rodičů to úplně nezvládá, je třeba, aby dítě bylo u matky"

...a proč?:) Proč by třeba desetiletý kluk měl být přechodně u matky, když třeba zrovna matka nezvládá?:)

1 0
možnosti
Foto

Tak pokud matka napr. Pije, toula se, nestara se atd. tak ano. Ale ma-li s ditetem zdravy vztah, tak ne. Samozrejmosti je ale jeji povinnost na otce nekydat "hnuj" ale snazit se nastavit styk. Pokud tak necini, je to spatne a ano, nabizi se otazka zda neni lepsi, aby v ten moment bylo u objektivnejsiho otce.

0 0
možnosti
Foto

J55a58n52a 69M16a67j87o33v37á

20. 8. 2014 20:11

Víte, skupina otců samozivitelu existuje, ale kromě toho, že je malá, se významné části jejich členů příčí toto označení - má přídech jakési ne samostatnosti, pravděpodobně právě kvůli ženám, které "dojí" systém. Otcové s dětmi v péči prostě živí a uživí. Dokonce i mezi sebou chlapa, který se o peníze pro děti dobře nestará, drsně zkritizuji.

1 0
možnosti
Foto

ale proč se příčí? pokud jsou samoživitelé, mají býti sakra na co hrdi, ale jak jsem psala...jsou opomíjeni...ale rozumím tomu, proč tak nechtějí (jak píšete). je to tak. a společnost o nich....mlčí....

0 0
možnosti

Nelze než souhlasit . Ale mě prudí jiná věc . Že skutečně vzniká sociální skupina , tzv. matek samoživitelek, které záměrně neurčí otce , tudíž se samy připravují o alimenty. Chtějí v rámci gender studií vychovávat dítě samy. Proč ne, ale ať nechtějí alimenty od státu, po kterém chtějí soc. dávky. Proč já mám platit ze svých daní. Já živím své děti....

4 0
možnosti
Foto

mě tato skupina nevadí, mě pak vadí, že chtějí vyhodu systému. tam to vnímám nefér.

1 0
možnosti

R^ + karma. 

Ó jak dobře vím o čem mluvíte......

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Nadšená cestovatelka a blogerka. Mým snem je být digitální nomád, neboť svoboda cestování ve spojení s karavaningem je pro mě životní "cesta i cíl". Jsem zároveň autorka karavanistických blogů na "Klárinka Cestuje".

Seznam rubrik